about

Viziunea noastra

Cosmeticele contribuie semnificativ la sanatatea si starea de bine a fiecaruia, in viata de zi cu zi. Noi credem ca frumusetea incepe cu o piele sanatoasa. Industria cosmetica ofera nu doar produse pentru diferite varste si tipuri de piele, ci experiente prin care ne simtim mai confortabil, mai puternici si increzatori.

Misiunea

Misiunea noastra este sa promovam o industrie a inovatiei si a inaltei calitati, o industrie in care competitia si respectul se imbina pentru crearea celor mai bune produse pentru consumatori.

Obiective si actiuni

Armonizarea legislatiei nationale cu cea europeana. Participarea activa la elaborarea Legii 178/2000, la intocmirea nomenclatorului cu materiile prime permise a fi utilizate in preparatele cosmetice.
Acordarea de asistenta tehnica gratuita privind notificarea produselor la Ministerul Sanatatii, precum si intocmirea declaratiilor de inocuitate in conformitate cu Legea 178/2000.
Organizarea de simpozioane pentru companiile straine care ofera materii prime sau noi concepte in domeniul prezervarii microbiologice.

Ofera membrilor posibilitatea participarii in pavilionul romanesc la targuri comerciale internationale cu sponsorizari de la Ministerul Economiei.

In vederea promovarii internationale a companiilor romanesti, elaboreaza cataloage si brosuri in limbi straine cu finantare integrala de la bugetul statului.

Faciliteaza colaborarea intre producatori si furnizorii de materii prime si ambalaje, din tara si din strainatate.